Over Reflex@Work

Mijn naam is Emilie Aukes. Ik ben voetreflextherapeut en Chinfit® bedrijfsmasseur.

Ik geef verschillende natuurgeneeskundige behandelingen in mijn praktijk aan huis, maar ook op locatie voor bedrijven en op evenementen.

Door mijn eigen goede ervaring met voetreflexologie tijdens mijn revalidatie n.a.v. een auto-ongeval, en interesse in gezondheid, ben ik in 2012 begonnen aan de driejarige HBO opleiding VoetreflexPlus™ therapie, deze heb ik succesvol afgerond in de zomer van 2015.

Met de behandelingen die ik geef wil ik mensen ondersteuning bieden in het behouden van een goede gezondheid en hen helpen bij het verminderen van gezondheidsklachten. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in diverse soorten massages, ooracupunctuur en manuele lymfedrainage, deze (deel)behandelingen kunnen ook heel goed gecombineerd worden met voetreflexologie.

Ik vind het erg belangrijk om mijn vakkennis up to date te houden, daarom neem ik deel aan intervisie sessies met collega-therapeuten en volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Sinds 2016 ben in het bezit van het diploma Medisch en Psychosociale Basiskennis (CIPION geaccrediteerd), hierdoor worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging VIV, ofwel Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. De VIV is een beroepsvereniging voor professionele therapeuten die integrale werkmethodieken gebruiken. Onder integraal werken verstaan we een geïntegreerde (holistische) aanpak waarbij aandacht is voor zowel de fysieke, de mentale als de emotionele kant van het leven.

De volgende zorgverzekeraars hebben toegezegd VIV-leden in 2020 (gedeeltelijk) te vergoeden: overzicht

Ook ben ik aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ, waardoor het voor Coöperatie VGZ-verzekerenden ook mogelijk is om de behandelingen vergoed krijgen. Reflex@Work staat vermeld in de Vergelijk&kies gids. 

Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Hier vindt u de klachtenprocedure WKKGZ.

Reflex@Work handelt volgens de privacyregels van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en de verplichtingen als gevolg van de WGBO en de WKKGZ. Hier vindt u meer uitleg en het Privacy Statement.

Reflex@Work handelt volgens de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wilt u meer weten over de behandelingen en de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact met mij op.

“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”  – Confucius