Chinfit® massage

Over_Reflexatwork, Emilie van Dijck, voetreflexologie Berkel Enschot, voetreflex Tilburg, voetreflex Den Bosch, voetreflex 's Hertogenbosch, voetreflexologie Tilburg, voetreflexologie Den Bosch, massage Berkel Enschot, massage Tilburg, massage Den Bosch, massage voor bedrijven, massage voor particulieren, chinfit

Altijd al eens kennis willen maken met voetreflex of geen tijd voor een uitgebreide massage? Maak kennis met de unieke Chinfit® voetreflexmassage! Dankzij de sterk vitaliserende werking zorgt deze massage in korte tijd voor ontspanning en energie. In slechts 20 minuten heb je het gevoel dat je even op vakantie bent geweest!

Deze korte “gezondheidsboost” is ook ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een aangename manier om hun werknemers te ondersteunen in het behouden van een goede gezondheid. Het stressgevoel daalt waardoor werknemers gemotiveerd en energiek aan het werk blijven.

Voordelen en effecten van voetreflexmassage voor uw bedrijf:

  • Vermindert en verkort het ziekteverzuim
  • Preventieve werking tegen allerlei gezondheids- en stressgerelateerde klachten
  • Werkt concentratie, productiviteit en motivatie verhogend
  • Korte maar zeer effectieve gezondheidssessie, werkt verfrissend en verhoogt het energieniveau
  • De massage kan eenvoudig worden ingezet, u regelt een geschikte ruimte, Reflex@Work zorgt voor de rest
  • Men kan de kleding aanhouden, er wordt alleen op ontblote voeten en onderbenen gewerkt
  • Voetreflexmassage is fiscaal aftrekbaar en valt onder de vrije Arboverstrekking, dit is aantrekkelijk voor werkgevers

Voetreflexmassage kan met een vast afgesproken regelmaat in uw bedrijf worden aangeboden maar is ook zeer geschikt voor evenementen, congressen, beurzen en festivals.

Deze massage is ook los te boeken voor cliënten in mijn praktijk.

Heeft u interesse in het inzetten van voetreflexmassage binnen uw bedrijf of wilt u als particulier deze massage eens ondergaan?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.