Nieuws

Ben je van plan om in het nieuwe jaar (weer) gebruik te maken van de behandelingen die ik geef? Dan is het belangrijk nog eens goed te kijken naar je huidige aanvullende verzekering en te controleren of deze nog wel aan jouw wensen voldoet.

Voetreflexologie valt onder het kopje alternatieve/complementaire geneeswijzen. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico en een doorverwijzing is niet nodig. Ik voldoe aan de laatste (Plato) eisen van de zorgverzekeraars. Ook is mijn praktijk, Reflex@Work, aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ.

Via onderstaande link van Zorgwijzer kun je heel eenvoudig kijken of en hoeveel jouw zorgverzekering de behandelingen gaat vergoeden in 2020. Is het niet voldoende? Dan kun je direct zien naar welke verzekeringsmaatschappij je nog t/m 31 december kunt overstappen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar (weer) te mogen begroeten in mijn praktijk!

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/reflexzonetherapie